LVI

IMG43-768x1024
IMG35-768x1024

Teemme kaikenlaisia LVI töitä. Palvelumme kattaa sekä uudisrakennukset että kunnostustyöt yksityistalouksissa, yrityksissä ja kunnissa.


Meillä on vahva, vuosien ammatillinen tietotaito ja kokemus. Palvelemme Sinua, oli kyseessä tippuva hana, joka tarvitsee vaihtaa taikka täyden palvelun asennustyöt uudisrakennuksen vesi-, lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiin.

Meillä on laitteet putkistojen puhdistukseen sekä kamera 25 m kaapelilla ym. Niiden avulla voimme selvittää viemäriongelmia. Tarvitsetko vettä? Meillä on oma porauskalusto, joten voimme tarjota koko paketin, kaivon porauksesta aina LVI asennuksiin asti.

Pienellä kaivinkoneellamme, joka painaa vain 1,6 tonnia, voimme tehdä kaivuutöitä paikoissa, jonne suuremmat koneet eivät sovellu.

Lämmityspuolella ollaan siirtymässä yhä enemmän ympäristöystävälliseen maalämpöön ja lattialämmitykseen. Tällä alalla voimme tarjota täyden palvelun, maalämpökaivon porauksesta valmiiseen lämmitysjärjestelmään talossa.


Ovatko vesiputket tai viemäri jäässä? Meiltä löytyy apu tilanteeseen. Voimme mm. sulattaa jäätyneet putket esim. höyryllä.

Meillä on suuri LVI tarvikkeiden varasto Sundvikissa, myös suoramyyntiin.

boschlm-300x175

Asennamme Bosch lämpöpumppuja.

www.bosch-climate.fi