Turunmaan Porauspalvelu Oy

borr3-768x1024
borr2-768x1024

Turunmaan Porauspalvelu Oy on perustettu vuonna 2004. Meillä on jo moneen vuoden kokemus kaikiin porauksiin kuuluviin töihin ja meillä on hyvin ammattitaitoisia poraajia.

Poraamme sekä lämpökaivoja että vesikaivoja. Voimme toimittaa koko paketin, niin sanottu avaimet käteen periaatteella, sisältäen kaivonporaus, kollektoriletkut, eristetty letku sisään kaivosta taloon, lämpöpumppu sekä käynnistys.

Lämpökaivoja porataan sekä omakotitaloihin että suurempiin taloyhtiöihin. Omakotitaloihin riittää yleensä että porataan yksi reikää, 130 – 200 m.

Poraajat tulevat paikalle kuorma-autolla ja kompressorilla. Porauskalustoa siirretään tela-alustalla, leveys noin 1,80 m ja sillä pitää päästä porauspaikalle asti. Ensin porataan alas teräsputki kunnes tulee ehjä kallio vastaan ja tiivistetään sementillä. Sen jälkeen varsinainen kallionporaus alkaa. Porauksen aikana tarvitaan vettä joka sitoo porauspölyn. Porauspöly voidaan useimiten jättää tontille, mutta tarvittaessa voidaan kuljetta pois.

Kun reikä on valmiiksi porattu, kollektoriletkut asennetaan reikään. Reiästä taloon asennetaan eristetty letku. Lämpöpumppu asennetaan tekniseen tilaan ja lämpöjärjestelmä käynnistetään.